Herenhorloges

Vintage Cartier Tank HerenhorlogeEen groot assortiment herenhorloges van bekende merken in allerlei soorten, maten, kleuren en materialen: chronografen, automatische en quartz uurwerken die naast diverse complicaties allemaal doen waar ze voor gemaakt zijn: perfect de tijd aangeven. De herenhorloges – van duikers- en pilotenhorloges tot de XXL modellen – worden geleverd met een lange garantie en worden bij bijna alle horlogeshops gratis thuisbezorgd in een fraaie opbergdoos.

Danish Design Horloge IQ12Q975
HUGO BOSS Horloge Jackson HB1513369
Fromanteel Horloge Globetrotter GMT GT-0602-010
Renard Elite Horloge 35,5 mm
Fromanteel Horlogeband Calf Leather Yellow Croco S-007
Diesel Mega Chief Horloge DZ4308
GUESS Watches Horloge W0870G2
GUESS Watches Horloge W0380G2
Mondaine Sport Night Vision Horloge
Michael Kors Horloge Gage MK8535
Skagen Grenen Horloge
adidas ADIDAS ADH3156
Jacob Jensen New Line 750 Horloge
G-Shock Horloge GA-110TS-1A4ER
William L. 1985 Horloge Chrono WLOR01BCORNBR
Hugo Boss Black Aeroliner Chrono Horloge HB1513182
Alpina Horloge Seastrong Diver 300 Quartz AL-372LBG4V6
Nixon Horloge The Sentry Chrono Leather A405-1888-00

Producten per pagina:
Sortering:

Kies het herenhorloge dat bij u past

Zoveel mannen, zoveel smaken. Een horloge is meer dan een uurwerk, het zegt iets over uw persoonlijkheid en is in deze tijd ook een origineel fashion item. Waar mannen vroeger jarenlang één horloge om hun pols hadden, hebben zij tegenwoordig meerdere horloges in bezit, passend bij een specifieke gelegenheid. Houdt u van een uitdaging? U vindt hier diverse futuristische horloges, waarbij klokkijken een heel nieuwe dimensie krijgt. Kan een horloge u niet groot genoeg zijn? XXL Herenhorloges hebben diameters van meer dan 5 centimeter, voor mannen met flinke polsen dus. Blijf in eigen land met een puur Nederlands product: de gelikt uitziende stalen horloges van TW Steel of ga voor het pure design van Issey Miyake, de favoriete ontwerper van wijlen Steve Jobs. Wat ook uw voorkeur heeft, u vindt het zeker op Leuke Horloges!

Sporthorloges – Waterdicht of niet

Waterdchtheid SporthorlogesBent u (water)sporter, let dan goed op de duurzaamheid en waterbestendigheid van een horloge. Alleen herenhorloges met de aanduiding 20 ATM (20 atmosfeer = 20Bar = 200 meter) zijn per definitie geschikt om mee te duiken. Horloges met een watervastheid van 5 ATM zijn in principe geschikt om mee te douchen of zwemmen, maar dan wel alleen aan de oppervlakte en u dient grote temperatuurwisselingen te vermijden. Advies: doe het niet, kies liever voor een horloge met 10 ATM maar pas ook dan op met te snelle temperatuurschommelingen. De aanduiding 3 ATM betekent dat een horloge spatwater bestendig is, u dient het horloge dan ook af te doen tijdens het douchen.