Buddha to Buddha Herenhorloges

Buddha to Buddha HerenhorlogesBuddha to Buddha ken je vast en zeker van de stoere, grote schakelarmbanden en ringen van 925 zilver, staal en leer, speciaal voor mannen. Sinds eind 2013 heeft dit trendy merk zich nu ook gestort op een fraaie collectie herenhorloges. Met de typerende robuustheid van de sieraden combineren deze horloges, uitgevoerd in edelstaal, leder en rubber een functioneel en modern design met een Zwitser binnenwerk voor uiterste precisie in tijdwaarneming. In diverse modellen verkrijgbaar, van chronograaf tot analoog; met een Buddha to Buddha horloge kun je voor de dag komen.

Certina DS Podium Valgranges Chronograaf
Certina DS Caimano Titanium
Certina DS First Day-Date
Certina DS First Lady Ceramic
Certina DS Multi-8
Certina DS Podium Titanium
Certina DS Podium
Certina DS Podium Big Size Chrono GMT
Certina DS Podium Big Size Chrono GMT Titanium
Certina DS Action Diver Automaat
Certina DS Caimano
Certina DS Spel Lady Round met Diamant
Certina DS Podium Lady
Certina DS Podium Lady Chrono
Certina DS Podium Lady Chrono
Certina DS Podium Big Size Chrono GMT
Certina DS Podium Lady Chrono
Certina DS 4 Day-Date Automatic

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

Buddha to Buddha Aquatic Explorer – Duikhorloges tot 20 ATM

Zoek je een perfect functioneren en mooi waterdicht horloge, kijk dan niet verder! Met de herenhorloges uit de Aquatic collectie van Buddha to Buddha kun je zwemmen en duiken tot 20 ATM. (Echt diepzeeduiken zijn ze niet geschikt voor). Bij Buddha to Buddha krijg je altijd iets extra: de Mindstate bezel op de horlogekast herinnert je dagelijks aan de dingen die belangrijk zijn: rust, vrienden en plezier. In combinatie met een fraai, robuust design, het beste edelstaal en een krasvaste saffierglas op de wijzerplaat maakt de Aquatic Explorer tot een prachtig herenhorloge dat je jarenlang met plezier zult dragen.

 

Buddha to Buddha Accelerator Herenhorloges

Thrillseeker? De Accelerator herenhorloges zijn er voor mannen die wel van een beetje spannend leven houden. Ze zien er niet alleen goed uit, maar ook snel! Zo heb je met een Accelerator de perfecte combinatie van functionaliteit, design, duurzaamheid en draagcomfort.