Fossil Herenhorloges

Fossil HorlogesBent u bekend met de kledinglijn van het Amerikaanse Fossil, dan weet u wat u kunt verwachten van de horloges van Fossil: creativiteit. In 2003 kwamen zij uit met de eerste – ietwat zware – Palm PDA Wristwatch; een smartphone in een horloge (komt u dat niet bekend voor?) die draaide op Palm OS. Tegenwoordig brengt Fossil stoere, duurzame, veelal waterbestendige en betaalbare herenhorloges met altijd een uniek uiterlijk: zo weet u altijd dat u een Fossil horloge om uw pols heeft!

Fossil horloge
Fossil Horloge Casual FS5304
Fossil Horloge The Commuter FS5325
Fossil horloge
Fossil Horloge Casual FS5334
Fossil Herenhorloge FS4813
Fossil horloge
Fossil horloge
Fossil horloge
Fossil Horloge Machine FS5263
Fossil Horloge Grant FS4735
Fossil horloge
Fossil horloge
Fossil horloge
Fossil horloge
Fossil horloge
Fossil Horloge Coachman CH2565
Fossil Herenhorloge Grant FS5068

0 1 2 3 4 5 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

Fossil – Horloges en Sieraden voor mannen

“Hé Fossil”, dat schijnen de broers Kartsotis zo nu en dan in huiselijke kring tegen hun vader te hebben gezegd. En een idee was geboren: het opzetten van een kleding- en accessoire lijn voor mannen en vrouwen met de in hun ogen toepasselijke naam. Het werd zo’n groot succes, dat pa zal ze vast wel vergeven hebben dat ze zijn naam hebben gebruikt.

Fossil is vooral bij mannen bekend om hun horlogelijn én de geweldige armbanden. De meeste heren zijn gelukkig met alleen een polshorloge, maar de collectie lederen en rubberen armbanden die dit merk elk jaar weer opnieuw uitvindt vallen erg in de smaak bij het mannelijke deel van de bevolking. Door het gebruik van puur leder dat wordt gevlochten, gehamerd en voorzien van stoere, grote drukknopen en stalen en zilverkleurige versieringen is een Fossil armband een sieraad dat op de huid gaat zitten en er nooit meer afgaat.