Michael Kors Herenhorloges

Michael Kors TimepiecesDe nieuwste collectie herenhorloges van de Amerikaanse jet-set modeontwerper Michael Kors is herkenbaar aan zijn moderne en luxe uitstraling. Strakke, grote wijzerplaten gecombineerd met mooie lederen horlogebanden maken deze horloges stoer en eigentijds. Het gebruik van duocolor, keramiek, rosé goud, roestvaststaal en leer geven de horloges van Michael Kors niet alleen een elegant uiterlijk, maar ook een sportieve: veel van zijn horloges zijn waterbestendig tot 10 ATM.

Michael Kors horlogebandje
Michael Kors horlogebandje
Michael Kors horlogebandje
Michael Kors horloge
Michael Kors horloge
Michael Kors horloge
Michael Kors horloge
Michael Kors horloge
Michael Kors Horloge Paxton MK8502
Michael Kors Horloge Paxton MK8501
Michael Kors Horloge Slim Runway MK8508
Michael Kors Horloge Slim Runway MK8510
Michael Kors horloge
Michael Kors horloge
Michael Kors Horloge Paxton MK8499

0 1 2 3 4 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

Michael Kors – Master of Design

Afgestudeerd aan de Fashion Institute of Technology New York kan Michael Kors zijn visie uitstekend vertalen in het ontwerp van zijn nieuwe collectie herenhorloges: van compleet in zwart staal en rubber uitgevoerde geraffineerd sobere designs met verschillende chronografische functies tot uitbundige goudkleurige, oversized klokken vervaardigd in de beste materialen. Veel van de chronografen van de designer, die kort geleden zijn 30-jarig jubileum vierde, hebben een analoge wijzerplaat wat het zijn eigen en unieke klassieke look meegeeft. In de nieuwe collectie zijn ook diverse dessins verwerkt. De schildKlasse accessoires, of u nu in driedelig pak loopt, aan het sporten bent of casual gekleed gaat.

“Een horloge is een van de meest persoonlijke dingen die een man of vrouw kan dragen. Onze horloges zijn de perfecte mix van vorm & functie. Ze staan voor alles wat ik in geloof … Klasse, luxe en design.”

Michael Kors