Michael Kors Herenhorloges

Michael Kors TimepiecesDe nieuwste collectie herenhorloges van de Amerikaanse jet-set modeontwerper Michael Kors is herkenbaar aan zijn moderne en luxe uitstraling. Strakke, grote wijzerplaten gecombineerd met mooie lederen horlogebanden maken deze horloges stoer en eigentijds. Het gebruik van duocolor, keramiek, rosé goud, roestvaststaal en leer geven de horloges van Michael Kors niet alleen een elegant uiterlijk, maar ook een sportieve: veel van zijn horloges zijn waterbestendig tot 10 ATM.
Michael Kors horloge MK8096
Michael Kors horloge MK8152
Michael Kors horloge MK8576
Michael Kors MICHAEL KORS MKT5038
Michael Kors Grayson Gen 3 display smartwatch MKT5029
Michael Kors MICHAEL KORS MKT5037
Michael Kors Grayson Gen 3 display smartwatch MKT5028
Michael Kors Grayson Gen 3 display smartwatch MKT5026
Michael Kors Grayson Gen 3 display smartwatch MKT5025
Michael Kors Grayson hybride smartwatch MKT4010
Michael Kors MICHAEL KORS MKT4026
Michael Kors Grayson hybride smartwatch MKT4009
Michael Kors MICHAEL KORS MKT4024
Vorige |  1  2  3  | Volgende

Michael Kors – Master of Design

Afgestudeerd aan de Fashion Institute of Technology New York kan Michael Kors zijn visie uitstekend vertalen in het ontwerp van zijn nieuwe collectie herenhorloges: van compleet in zwart staal en rubber uitgevoerde geraffineerd sobere designs met verschillende chronografische functies tot uitbundige goudkleurige, oversized klokken vervaardigd in de beste materialen. Veel van de chronografen van de designer, die kort geleden zijn 30-jarig jubileum vierde, hebben een analoge wijzerplaat wat het zijn eigen en unieke klassieke look meegeeft. In de nieuwe collectie zijn ook diverse dessins verwerkt. De schildKlasse accessoires, of u nu in driedelig pak loopt, aan het sporten bent of casual gekleed gaat.

“Een horloge is een van de meest persoonlijke dingen die een man of vrouw kan dragen. Onze horloges zijn de perfecte mix van vorm & functie. Ze staan voor alles wat ik in geloof … Klasse, luxe en design.”

Michael Kors