Police Herenhorloges

Police HerenhorlogesStoere en casual tijdwaarnemers voor mannen met een urban lifestyle, dat zijn Police herenhorloges. De strakke lijnen van de Vantage horlogelijn, met zijn vintage knipoog naar de jaren zeventig, piloten- en military horloges tot de waanzinnige XL Tripod met zijn drie wijzerplaten voor heren met een brede pols. Het assortiment van Police is zo uitgebreid dat je er zeker jouw favoriete horloge zult vinden – en altijd in een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Police Horloge Shadow
Police Horloge Dakar
Police Horloge Bracket
Police Horloge Stampede
Police Horloge New Hampshire
Police Horloge Ohio
Police Horloge Voyager
Police Horloge Atlanta
Police horloge PL13889JPBU-61
Police horloge PL13596JSU-61
Police Horloge Dayton
Police horloge PL14200JS-04
Police horloge PL14542JSU-13
Police horloge PL15217JS-04
Police horloge PL15239JS-02
Police horloge PL14338JSU-12
Police horloge PL15239JSB-13
Police horloge PL14528JSBR-12
Vorige |  1  2  | Volgende

Police – Herenhorloges om mee op te vallen

Gestart als fabrikant van dames- en heren zonnebrillen, werd het assortiment van het in 1983 in Italië gestarte Police al snel uitgebreid met een gevarieerde lijn herenhorloges en een enkel dameshorloge. Police is een wereldwijd verkocht merk, die door zijn non-comformistische stijl en een unieke urban uitstraling zowel in het Midden-Oosten, als Europa en de US zeer gewaardeerd wordt. Door de aantrekkelijke prijs van de meeste Police herenhorloges is het tevens een merk dat iedereen aan zal spreken.

Van ruige modellen met gestyleerde doodshoofden op de wijzerplaat, pilotenhorloges en militair geïnspireerde klokken tot strakke oversized herenhorloges met dikke edelstalen bezels en verschillende tijdsaanduidingen op de horloges; voor elke smaak is er een horloge. Hier vind je de nieuwste modellen en goed geprijsde aanbiedingen van dit stoere horlogemerk.