Uniform Wares Horloges

Uniform Wares HorlogesEen Uniform Wares horloge herken je aan zijn strakke uiterlijk in combinatie met een tikkie militaire uitstraling, precies de look waarmee je op elk moment van de dag gezien wilt worden. Bij dit jonge Britse horlogebedrijf vind je pertinent geen ‘toeters-en-bellen’ horloges met grote logo’s, maar Swiss-made horloges die zijn toegesneden op functionaliteit en presentatie, in combinatie met uitstekende materialen en comfortabele horlogebanden. Echte klassehorloges dus voor zowel dames als heren.

Uniform Wares Horloges – British Design

Uniform Wares M40-SRG-01 Herenhorloge

Uniform Wares M40-SRG-01

Functie, vorm, maar geen branding, daar draait het om bij Uniform Wares. Deze visie wordt zover doorgezet, dat je vruchteloos zult zoeken naar een logo of merkteken op de wijzerplaat van je horloge. Deze onderbreking van het ontwerp zou alleen maar afleiden, vinden de 2 jonge productontwerpers die in 2009 aan het begin staan van dit in 2009 opgerichte horlogemerk dat zijn basis heeft in Londen.

Een hoogwaardig horloge in een klassieke vorm, zonder zonder overbodigheden, waarvoor je niet de hoofdprijs hoeft te betalen, in tegenstelling tot de vaak ‘overontworpen’ horloges van veel andere horlogemerken. Dit is waar de twee designers in hun horlogecollecties constant op naar zoek zijn. Een grote distinctie tussen de dames- en herenmodellen van dit horlogemerk is er niet, behalve dan de maat van de horlogekasten, zodat het bij veel modellen meer een kwestie van smaak is voor welk horloge je kiest.