De Nieuwste Kinderhorloges voor Trendy Kids

Tikkers kinderhorloges voor meisjes en jongensKon je korte tijd geleden als 18-minner je hart vooral ophalen aan Batman en Hello Kitty, tegenwoordig zijn kinderhorloges een stuk… volwassener! De nieuwste trends in volwassen dames- en herenhorloges wordt bij diverse horlogemerken volop doorgezet in de kinderhorloges. Of je nu een speciaal horloge zoekt voor een prinsesje of een stoer en eigentijds duikershorloge voor een jongen of meisje.

Kinderhorloges als die van Tikkers zijn favoriet bij zowel kleine dames, heren én ouders. Betrouwbare, moderne kinderhorloges voor een goede prijs en prettig opvallend op door hun grote, rubberen schakelbanden en stevige horlogekast. Hiermee geef je je (klein)kind een echt volwassen horloge dat tegen een stootje kan, want kids gaan toch altijd nét even anders om met hun horloges.

Ook de horloges van Garonne Kids en Coolwatch – horlogemerken die zich richten op de nieuwste inzichten in kwaliteit en draagbaarheid van kinderhorloges – sluiten perfect aan bij de horlogelijnen voor volwassenen. Zo is er voor ieder kind een kinderhorloge.

Colori Kidz 5 CLK086 Kinderhorloge met Politiewagen - Siliconen Band - Ø 30 mm - Blauw
Flik Flak horloge FBNP033
Siliconen Horloge Band Voor Garmin Vivofit Junior-Jr 1-2 - Armband - Polsband - Strap Bandje - Sportband - Grijs Blauw
Flik Flak horloge FPNP040
Ice-Watch horloge 017731
Scuderia Ferrari horloge 0860009
Kinderhorloge met Cars afbeelding met blauw siliconen bandje
Garonne Kids horloge KQ14Q466
Ice-Ola KIDS Circus
Fc Barcelona horloge - analoog en digitaal 39mm
PJ Mask horloge analoog new design
Lucardi Ringen - Zilveren kinderring met licht roze kristal
Vorige |  1  2  3  4  5  6  7  8  9  | Volgende

Festina Kids Kinderhorloges

Festina horloge F20345-1

Het van origine Zwitserse horlogemerk Festina staat bekend om zijn hoogwaardige en functionele horloges met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Sinds 2016 brengen zij ook een kinderhorloge collectie uit, die met hetzelfde oog voor detail en kwaliteit als de volwassen horloges wordt ontwikkeld en gefabriceerd.

Deze Festina Kids kinderhorloges hebben een moderne sportieve look met stoere, veelkleurige NATO canvas en roestvrijstalen horlogebanden, duidelijke wijzerplaten in diverse kleurstellingen, mineraal horlogeglas, 5 ATM waterdichtheid en een quartz kwaliteitsuurwerk. De horloges komen met 3 jaar garantie (2 jaar wereldwijde + 1 jaar extra HWG garantie, zie de website).  Zo geeft een Festina Kids horloge jouw kind jaren draagplezier!