Swarovski ‘Lake of Shimmer’ Horloge

Lake of Shimmer - Swarovski horlogeElke vrouw doet het wel eens: spelen in het zonlicht met de swarovski-steentjes in je ringen of armband. Vrolijke flonkeringen waarmee je je een hele tijd kunt vermaken op een zonnig terras, wachtend op je afspraak of of tijdens een diner met kaarslicht.

Voor dames met een grote voorliefde voor deze ongevaarlijke hobby heeft Swarovski – die je met recht de fonkelsteen expert van de wereld mag noemen – een limited edition kristallen horloge ontwikkeld. Het Swarovski Lake of Shimmer horloge is ontworpen door en genoemd naar de door de Japanse kunstenaar Tokujin Yoshioka gecreëerde installatie met dezelfde naam, die door Swarovski was opgesteld tijdens Baselworld, de grootste mondiale horloge- en sieradenbeurs. Ook de Crystal Lake collectie, de opvolger van dit prachtige horloge is een lust voor het oog!

Er zijn op dit moment geen artikelen gevonden.

De Lake of Shimmer is echt een lust voor het oog. De wijzerplaat met daarop het subtiele zwaantje is in zijn geheel vervaardigd van kristal en lijkt wel een oneindige diepte te hebben door de prachtige driedimensionale facettering van het kristal. Deze kristallen wijzerplaat flonkert, draait en spettert je tegemoet! De horlogekast zelf is vervaardigd van edelstaal en de Lake of Shimmer wordt aangedreven door een hoogwaardig quartz uurwerk. In de horlogeband zijn de ronde, edelstalen schijfjes die werden gebruikt voor de originele beursinstallatie op een fraaie wijze verwerkt, wat een unieke horlogeband oplevert. Het horloge doet wel een hap uit je blingbling budget, maar het is wel een van de mooiste en meest opvallende dameshorloges die momenteel te koop zijn. Dus ben je een originele Swarovski liefhebber? Dan is dit het horloge voor jou!