Fossil Q Smartwatch

Fossil Q FOudner SmartwatchDaar wil je mee gezien worden! Snel je mail en berichten checken met de wel heel fraaie Q Smartwatch; de nieuwe hybride Accomplish smartwatchlijn van Fossil met het uiterlijk van een horloge, maar wel eentje met alle technologie in huis waarmee je perfect op de hoogte blijft van al je binnenkomende telefoontjes,appjes en notificaties. Ook zijn er nog altijd de klassieke Founder, de vrouwelijke Wander en de stoere Marshal smartwatches, die je helemaal naar jouw smaak kunt aanpassen met zijn van modern tot klassiek instelbare wijzerplaten en verwisselbare horlogebanden. Altijd in shape met de ingebouwde activity tracker, die je calorieverbruik bijhoudt inclusief stappenteller. De Q Founder is met een doorsnede van 46 mm het meest geschikt voor mannen en compatible met Android en iOS.

De batterij van de Q gaat ongeveer 24 uur mee, afhankelijk van hoe je deze Fossil smartwatch gebruikt en het horloge heeft een IP67 keurmerk, waardoor het beschermd is tegen stof en een (snelle) onderdompeling in water tot 100 cm diep kan weerstaan. Dus je kunt hem nog snel uit de wasbak vissen, mocht je eens een ongelukje hebben :-\

Q Founder Smartwatch – Uitwisselbaar Design

Wat de Q Founder tot een unieke smartwatch maakt is niet zozeer zijn functionaliteit – het horloge doet precies wat je van een smartwatch mag verwachten maar herbergt geen baanbrekende nieuwe technologie – als wel de fraaie Fossil-look van het horloge en de mogelijkheden het uiterlijk ervan aan te passen naar jouw smaak. Voor elke gelegenheid of stemming is wel een wijzerplaat te vinden, variërend van analoog en klassiek tot modern en geometrisch. Experimenteer met kleuren van de digitale bezel, verander de kleur van de oproepen en notificaties; zo creëer je een persoonlijke smartwatch.

Fossil Q Founder smartwatch bij Coolblue »