Renard Dameshorloges

Renard WatchesAmsterdams design met een tikje Franse chic; Renard Watches combineert het perfectionisme van beproefde ontwerpen met de nieuwe inzichten en technieken van deze tijd. Zo ontstaat een collectie herkenbare dameshorloges in een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding die vooral opvallen door de unieke, recht geborstelde wijzerplaten en de subtiele details in wijzerplaten, kronen en horlogebanden. Het tijdloze design van een Renard dameshorloge sluit moeiteloos aan bij de laatste trends wat garandeert dat je een lange tijd plezier zult hebben van je nieuwe horloge.
Er zijn op dit moment geen artikelen gevonden.

‘De Vos’ Renard Watches

Renard Elite 35.5 DameshorlogeEen prachtig rode vacht en lange vossenstaart, spitse snuit en een schrandere oogopslag; het is niet verwonderlijk dat de oprichters van Renard de Franse naam van dit ook in ons land voorkomende wilde dier kozen voor hun horlogemerk. Niet in de laatste plaats vanwege de uiteenlopende symboliek waarvoor de vos staat; van veelzijdig gidsdier tot brenger van een gezond en lang leven.

Ook het sierlijke loopje van de vos lijkt synoniem voor de elegante en minimalistische vormgeving van de Renard dameshorloges; de door de zestig en zeventiger jaren geïnspireerde Elite 25.5 serie met haar lichtgebogen retro horlogeglas, de fraaie geborstelde offwhite, champagne- of goudkleurige wijzerplaten, gouden en zilveren schakelarmbanden en de in diverse kleuren verkrijgbare lederen horlogebanden. De perfecte accessoire bij je outfit, helemaal wanneer je deze combineert met een of meer bijpassende dunne armbanden. Voor liefhebsters van een wat grotere horlogekast is er de Elite 35.5 collectie, die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden en The Grande Chrono; spectaculaire chronografen met ruimte in de in twee kleuren uitgevoerde wijzerplaat voor een tachymeter, secondewijzer en 24-uursaanduiding en een voor dit soort horloges bescheiden diameter van 40mm.