Cross Herenhorloges

Cross TimepiecesHet Zwitserse merk Cross is befaamd om zijn luxe schrijfwaren, variërend van vulpennen en rollerballs tot journaals. De horloges van Cross Timepieces vallen op door verfijning en eenvoud. Klassieke belijningen vertaald naar een modern design en vervaardigd in staal, met gegraveerde wijzerplaten en gematteerde accenten. De afwerking met de unieke Cross kroon maken deze horloges voor alle leeftijdscategorieën tot een gewild sieraad om de pols, geschikt voor elke gelegenheid.

Cross Manhattan Silver Herenhorloge

Cross Manhattan Silver Herenhorloge
Cross Manhattan Silver Herenhorloge

Met zijn zorgvuldige mattering, gegraveerde zilverkleurige wijzerplaat met datum- en dagaanduiding en de kenmerkende kroon is het Manhattan herenhorloge van Cross een unieke aanvulling op de zo populaire Cross collectie. Een afwisselend gepolijste en gematteerde roestvrijstalen horlogeband maakt het plaatje compleet. De afmetingen van dit fraaie herenhorloge bedragen 41 mm x 29 mm.

 

Elegant, modern en opvallend – enkele van de woorden om de nieuwste horlogecollectie van Cross te beschrijven. Het bedrijf dat in eerste instantie beroemd is geworden om de kwaliteit en uiterlijk van zijn luxe balpennen, vulpennen en speciale pennensets is het gelukt ook een fantastische horlogelijn neer te zetten.

Klassieke lijnen in een modern Cross Horloge

Cross is een beroemd internationaal fabrikant van pennen, uurwerken en persoonlijke accessoires met een luxe uitstraling. Ook de horlogecollectie heeft dezelfde focus op kwaliteit en precisie, dat zijn belijning leent uit bewezen, klassieke ontwerpen maar wel de technologie van de toekomst in zijn uurwerken stopt. Klassieke silhouetten zijn opnieuw geïnterpreteerd met een moderne detaillering en flair. Zoekt u een een moderne, maar toch klassiek vertrouwd design kijk dan niet verder: kies voor een Cross horloge.