Gucci Herenhorloges

Gucci HorlogesBefaamd modehuis Gucci startte in 1997 haar horlogecollectie met een lijn van dames- en herenhorloges die perfectie, aandacht voor detail en een luxe uitstraling combineren met moderne ontwerpen. Uiteraard is het kenmerkende Gucci logo prominent aanwezig. Bij de herenhorloges staat een trendy gebruik van kleur en vorm voorop, zowel in horlogekasten en bezels als in een creatief gebruik van materialen en kleuren in de horlogebanden, wat resulteert in horloges die alle generaties zullen aanspreken.

Gucci Sync Herenhorloges

De horloges uit de Gucci Sync collectie zijn mooi en opvallend, niet in de laatste plaats door de diverse, hippe kleuren waarin deze horlogecollectie verkrijgbaar is. Vervaardigd van edelstaal en voorzien van een krasvaste saffieren wijzerplaat valt je oog direct op de contrasterende wijzers over het verwerkte Gucci logo in de wijzerplaat, samen met een geraffineerd geëtst logo op de prominente kroon. De repeterende duocolor en ook tricolor siliconen horlogeband maakt het plaatje af en toont een prachtig horloge dat helemaal in deze tijd past.
De Gucci Sync is exclusief verkrijgbaar bij het Diamond Center van De Bijenkorf in de kleuren rood, blauw, zwart en wit, in een groot (∅ 46mm) en klein model (∅ 36mm).

Er zijn op dit moment geen artikelen gevonden.