Vendoux Herenhorloges

Vendoux HerenhorlogesHet Nederlandse horlogemerk VendouX  startte in 2004 met het vervaardigen van eigentijdse horloges voor dames en heren. De eigen identiteit van VendouX is direct zichtbaar door het opvallend chique design. VendouX herenhorloges zijn modebewust en origineel.Deze quartzhorloges worden met de hoogste standaard geproduceerd waarbij gebruik wordt gemaakt van pure en eerlijke materialen zoals gehard mineraalglas en keramische polsbanden.

VendouX Herenhorloges met uniek karakter

VendouX timmert nog niet lang aan de weg in de horlogewereld, maar hun stempel zetten zij nu alweer bijna anderhalf decennia.  De klassieke kwaliteit in combinatie met stijlvolle elementen zorgen voor een modern en luxe geheel, waardoor de horloges door het gebruik van tijdloze elegantie altijd een aanvulling zijn op de laatste modetrends. Ook het Miyota (een branch van Citizen) quartz uurwerk is hoogwaardig en betrouwbaar en staat bekend om zijn schokbestendigheid en weerstand tegen statische elektriciteit.

Dit Vendoux horloge heeft een rosé goud roestvrijstalen kast met een diameter van 42mm en is voorzien van een leren band. In de kast bevindt zich een quartz kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met mineraalglas.